Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupic za 600 smoczych monet

MetinPomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem dotyczacy kupna czegos z is

mam 600 sm na kacie ale nie mam nic mam 20 lvl i on jest doslownie
bez eq chcialbym jakos wyorzystac te sm na kupienie czegos z is i
sprzedanie bym jak najlepiej na tym wyszedl

niedlugo bede mial mentala 70 lvl bez zadnego eq

a no tak mam stalke + 6 bez kd czysta ale podobno nie oplaca sie jej
bonowac prosze o pomoc 600 sm czeka na wydanie a ja niemam eq :(

chce je wydac rozsadnie prosze o pomoc

Opublikowano

Najlepszym sposobem będzie kupienie iluś tam zwojów błogo, jak będziesz już miał trochę kasy to kup rękawice i eq do dropu i na metki heja, a potem to już smocze na pd'ka i w ogóle. ;-)

1365971270-U906937.png

Opublikowano

W błąd Cię wprowadzają , najlepiej dodania i zmiany bądź rękawice.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Ja bym te SM zostawił dla siebie.

Podstawowe eq zdobędziesz chodząc na DT.

Następnie bonujesz sobie eq za posiadane SM, co tu dużo mówić.

Polecam bonować tylko itemy +9, czyli ebo +9/bransa z lez +9/zelak +9 etc..

Tak raczej będzie najrozsądniej.

Opublikowano

Ja sie zastanawiam co was ciagnie do tego pl'a.Zero przyjemnosci z gry.Tracicie tylko najlepsze lata swojego dziecinstwa.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

@up może mają duzo wolnego czasu,nudzi im sie w weekendy z powodu brzydkiej pogody?

Ja myślę,ze za te 600sm najlepiej by było wybonowac eq,ale +8/9.Bo wczesniej to jest hmmm,nieopłacalne ;x

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Moim zdaniem SM powinieneś narazie zostawić na koncie gdy zdobędziesz np. Sokolą tarczę +9

bądź jakiś hełm , lub itemek na 54lv , to wtedy możesz bonować xD

u6pv.jpg

Opublikowano

Tak jak Zarax napisał.

Zostaw sobie te SM na np. przepustki, PD i 2xdrop jak beda Ci potrzebne

Tak naprawde te 600sm to mało i duzo nie wybonujesz.

Zarobic na IS mozesz wtedy gdy sa jakies szkaty do kupienia, a potem do sellania w grze (pisze wtedy czy przedmiot jest zdatny do handlu czy tez nie)

Opublikowano

Polecam kupić byle jaki + braze z nieb łez i do niej wsadzić bony. Jak wbijesz 2k pż to robisz to samo ale np. z butami fenixa.

To najlepszy zarobek. Dużo ludzi chce kupić wybonowane EQ, szybciej i drożej sellniesz niż bodzie czy tam przepustki

Opublikowano

Ja bym zrobil tag, graj jak bys nie miał tych SM tag normalnie zwyczajnie . Potem wbijesz większy lvl np 70 i zobaczysz jak ci bardzo to SM się przyda ; ] .

Jak chcesz teraz wydac tak bardzo to polecam bodzie , zmianki , dodania ; x . Nie to ze inni mowia ze zmianki i bodzie itp . Mam swoje zdanie które uważam za słuszne . ;]

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu poczekał aż znowu będą zwoje sm ( na s1 kiedy były to jeden wart był 400kk ).A tera sobie zacznij od zera i uzbieraj kilka kk na eq do dt bo jeszcze mentala nie masz a potem mentalem dt .

Opublikowano

1.Jeżeli masz dobre skille na postaci to kup sobie dodania i zmianki i wybonuj jakiegoś dobrego itemka tylko nie na low lvl bo mało warty będzie

2.A jeżeli chcesz sobie skille zrobić do zwoje egzo

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...